Gratis stockfoto met actief, activewear, activiteit
Lang geleden hadden de meeste mensen een bloedsomloop van 24 uur per dag. De meeste mensen vandaag kunnen slechts rekenen op 8 – 12 uur betrouwbare circulatie gedurende de hele dag. Wat is er gebeurd?
Het oplossen van uw bewegingsproblemen Omdat we vandaag in een tragere wereld leven, hebben we de neiging om meer te wandelen dan gisteren. Wandelen is goed voor de conditie en de calorieverbranding is zichtbaar. Echter, deze wandeling vandaag, zal niet resulteren in een verbeterde circulatie morgen. Wat kunt u daaraan doen? Laat het niet gebeuren! Vandaag richten we ons op slechts één deel van het hele lichaam, het vasculaire systeem. De andere 90% van de dag heeft u nog steeds te maken met uw gewicht, stress, de effecten van de zwaartekracht en de gewoonten die u in de loop der jaren hebt aangeleerd. Kortom, u moet nog steeds leven als een “normaal” mens, alleen gezonder.
Een van de beste adviezen die we u kunnen geven is zo veel mogelijk te lopen, zo vaak als u kunt en zo lang als u kunt. Enkele andere principes die je kunt overwegen zijn toegewijd wandelen aan het einde van je loopjes, in plaats van hardlopen aan het einde van je kilometertempo. Probeer je lange duurlopen op te delen in drie segmenten van elk ongeveer 15 minuten. Concentreer je daarna op joggen voor de rest van de tijd. Het is heel belangrijk dat je niet vervalt in het “ooh baby, het is saai” syndroom. Tijdens uw lange duurlopen moet u zich concentreren op een houding die de kans op blessures minimaliseert.Probeer te lopen op oppervlakken die u in staat stellen soepel te lopen, rekening houdend met de toestand van de weg, het weer en uw fitnessniveau.
Veel mensen vinden dat weken in een bad met warm water en een bad met koud water de bloedsomloop kan verbeteren. Als u geen bad kunt nemen dat u verbrandt, kunt u overwegen uw huid lichtjes in te sprenkelen met magnesiumcarbonaat voordat u gaat weken. Als u om structurele redenen geen bad kunt nemen, moet u investeren in een draagbare, aluminium spa die aan de leden van uw spa kan worden verkocht. Spawagens zijn zeer goedkoop en stellen u in staat om te bewegen terwijl u aan het weken bent.
Rek- en strekoefeningenWanneer u in uw spa bent, moet u ervoor zorgen dat u elke spier in uw lichaam strekt. Richt u eerst op het stretchen van de grootste spiergroepen, zoals uw benen, billen, ruggengraat en rug. Wees vooral ijverig om de onderrug, hamstrings en bilspieren te rekken. Daarna kun je dieper ingaan op het rekken van de kleinere spiergroepen, zoals je borst, schouders en buikspieren. Pas op dat u niet stuitert wanneer u buigt, trekt, draait of drukt. Deze stretchoefeningen kunnen uitdagender zijn omdat er extra druk wordt uitgeoefend op kleinere spiergroepen. Dit is misschien waar u de grens trekt tussen het juiste rekken en het gevaarlijke rekken dat nu standaardprocedure is.
Lichaamsbeweging kan uw beste verzekeringsdekking zijn om u te helpen uw gezondheid en functie terug te krijgen en te behouden. Lichaamsbeweging zal u helpen langer te slapen, maar kan niet in de plaats komen van een goede nachtrust. Tenzij u in slaap valt in minder dan 15 minuten besnijdenis, slaapt u op zijn best. Wie er wel in slaagt alle acht uren te slapen, krijgt nog steeds één punt voor elk uur dat hij slaapt. Dus, tenzij je van plan bent de uitdaging aan te gaan, zal meer dan zes uur slapen je niet helpen.
Hoewel we allemaal graag fit willen zijn, moet je onthouden dat goede gewoonten, samen met een evenwichtig dieet en voldoende slaap de magische sleutels zijn om je daar te brengen. De rest is aan jou.
Categories: Main